Pannacotta – guldkant på tillvaron

pannacotta i små glas

Pannacotta är en riktig höjdare att ha i kylen när man blir sugen. Inga sockrade tillsatser, bara grädde, gelatin och lite bär.

Ingredienser:
2,5 dl vispgrädde
1 tsk gelatinpulver
1 tsk vaniljpulver
1 tsk kakao

Steg 1:
Värm sakta på spisen under omrörning tills gelatinet löser sig. Häll upp i 6 små glas och ställ in i kylen tills pannacottan stelnar.

Steg 2:
Dekorera med bär.
Blanda 1 del vatten med 1/2 tsk gelatinpulver och värm på spisen tills gelatinet löser sig. Häll lösningen över bären. In i kylen!

God variant:
Byt ut vanilj- och kakaopulver mot lakritspulver och skippa steg 2.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.